Confidential Tech Client

Confidential Tech Client

Approaching capacity at their North Austin building, this Fortune 50 tech client looked to Austin’s Central University District for an expansion/satellite office space. lauckgroup was enlisted to develop a design that to inspiration from the city’s hiking/rock climbing culture. The reception area features a desk with abstracted bike rack transaction counter and a 3Dimensional geometric rock formation created from faceted MDF panels. The palette includes industrial and rustic materials such as rusted metal panels, reclaimed barn siding and perforated metal screens as ceiling panels. As a contrast to the muted natural materials, the designer utilized accents of color in wood portals and light fixtures as a source of wayfinding and a nod to 2 of the company’s brand colors.